15.11.14

tallinn haul

3

K A U B A M A J A
Mulla ei oo aikasemmin ollu yhtäkään meikkivoidetta/BB-voidetta/CC-voidetta. Oon tottunu käyttämään pelkästään pitevoidetta punoittaville kohdille, mutta nykyään naama punoittaa sen verran, että oli pakko hankkia joku voide väriä tasoittamaan. Oon kuullu paljon hyvää tosta Lumenen CC-voiteesta, joten pääsi testaukseen. Tähän mennessä oon tosi tyytyväinen.

Ja koska mulla ei oo ollu meikkivoidetta, ei mulla oo voinut olla myöskään meikkivoidesivellintä. Mua on jo kauan kiinnostanu noi Real Techniquesin siveltimet, joten kun näin tän Kaubamajassa nappasin mukaani. Tää kyseinen yksilö on Stippling brush, jota käytetään niin, että otetaan hieman meikkivoidetta kämmenelle ja töpötellään sitä kasvoille. Tykkään tästäkin!

Halusin jonkun highlighterin High Beamin miniversion kaveriksi, joten ostin tän Mary-Lou Manizerin theBalmilta, kun sitä oon katellu eri nettikaupoissa. Keskimäärin kympin halvempi!

Multa on lähes loppu edellinen Batisten kuivashampoo, joten nappasin tän mukaani kun kerran oli siihen tilaisuus. XXL-version pitäisi antaa enemmän tuuheutta ja mun mielestä tää tuoksuu paaaljon paremmalta kuin toi perusversio.

A L O E  D A Y  S P A
Nyxin Soft Matte Lip Creameja oon halunnu kokeilla kans aika kauan (mattapunaobsessio kun on päällä) ja oi sitä riemua kun näin nää kaks. Vasemman puoleinen sävyssä Antwerp joka on hieman korallimpi ja oikea sävyssä Milan.

2

L A I V A
Ostin laivalta tän Clairsonicin harjapään, kun edellinen alkoi jo olemaaan hieman likainen. Tällä kertaa tarttui mukaan Sensitive brush head, joka on herkemmälle iholle.

 1

L U S H
Olenko jo maininnut täällä blogin puolella, että rakastan Lushin tuotteita? Ai, en. No jos ei ennen, niin nyt sitten tiedätte. Olin jo kuukauden verran himoinnut Lushin joulu-uutuuksia, ja olinkin jo vähällä ostaa nämä neljä kunnes vertailin hieman hintoja. Melkein puolet halvempi Virossa, siellä siis toteutin haaveeni.

Rakastan Lushin kylpyjuttuja, harmi vaan etten omista kylpyammetta. No, onneksi Lushilla on näitä kylpytikkareita, joilla kylpyammeettomatkin saavat nauttia kylpypalloista sun muista. Drummers drummingia laitan esim. jalkakylpyyn. Tuoksu on kuin Snow Fairyn ja Honey I've Washed the Kidsin sekoitus. Värit ovat ihania.

Viime vuonna meni multa tää ohi mutta tänä vuonna olin ajoissa. Pikkuinen suihkulumiukko lähti mukaan söpöytensä vuoksi. Suihkujellyjä mulla on jo nyt yhteensä kolme, mutta kuka ei olis voinut vastustaa tätä pientä valkoista kaveria nimeltään Snowman?

Santa's lipscrub oli pakko ostaa, olenhan suuri Lushin huulikuorintafani. Tuoksuu kokikselta!

Bûche de Noëlia olen halunnut aikaisemmin kokeilla, mutta olen aina epäillyt kyseisen kasvoputsarin toimivuutta. Väärässä olin. Mantelirouhe kuorii, kaoliinisavi puhdistaa. Todella hyvä talviajan putsari!

1 comment:

  1. Heippa! Satutko yhtään muistamaan minkä hintanen esim toi Mary-Lou Manizer, meikkisivellin ja Nyxin huulikiillot olivat?:)

    ReplyDelete

____________________________________________________________________________

Kiitos kommentistasi! Muista, että asiattomat kommentit poistetaan.

Thank you for your comment! Remember, that inappropriate comments will be deleted.

ABOUT ME AND THE BLOG
CONTACT ME