dfgdg 2.0.1

11.10.14

haul

1

G A R N I E R  M I C E L L A R  C L E A N S I N G  W A T E R - noin 8,99e, Tarjoustalo

Mun iho on jälleen kerran ollu erittäin outo. Paljon pieniä näppylöitä on ilmestyny mun iholle, ja samalla iho on kuiva joistakin kohdista. Hoidin finnejä tavalliseen tapaani, mutta ne ei lähteny pois, päinvastoin. Sitten annoin olla kaiken tosi huolellisen hoitamisen, ja päädyin kassalle tää kädessäni. Koska tää puhdistaa ihon meikistä ja liasta, ja on myös herkälle iholle sopiva, päätin kokeilla tätä, josko iho rauhoittuis kun käytössä on hellempi puhdistusaine. Moni kauneusguru on myös kehunut tätä melkein Bioderman miselliveden veroiseksi, joten saa nähdä miten mun iho reagoi pitemmällä käyttöajalla.

3

L Ä P I N Ä K Y V Ä  K I R J E T E L I N E, 12,99e, Akateeminen Kirjakauppa

Mun Naked 3 on etsiny jo kesästä asti kotia mun meikkipöydällä, ja sen lisäksi pari muu paletti. Oon pyöritelly mielessäni eri säilytysvaihtoehtoja, ja tän nähdessäni päätin napata mukaani. Nyt se odottelee puolityhjänä uusia paletteja.

9

U G G S - 149e, Stockmann

Keskiviikkona oli Hulluilla päivillä nää ihanat UGGit tarjouksessa. Olin jo pari kertaa kattonu eri nettisivuilta just tän tyyppisiä rusetillisia (onko toi edes sana?) Uggeja, koska mun samantyyppiset MK:t vetelee viimeisiään. Äiti kävi katsomassa illemmalla oisko yhtäkään paria jäljellä. Oli vain pari jäljellä ja ne oli myyty jo ensimmäisen 15 minuutin (!) aikana lähes loppuun. Seuraavana päivänä, kun äiti tulee kotiin, arvatkaa mitä mä löydän kassista? Jotenkin ihmeellisellä tavalla Stockalle oli tullu vielä yksi erä torstaina, ja mun kokoa oli vielä jäljellä. Nää on aivan ihanat, enkä mä malta odottaa että saan laittaa nää jalkaan!

4

P U R E  D A Y D R E A M  B O D Y  L O T I O N - 12,99e, Victoria's Secret

Tän ihanan sain tuliaisena yhdeltä risteilyltä. Juuri täydellinen lisäys mun VS-tuoksuperheeseen! Tää tuoksuu ihan marjaiselta karkilta ja kosteuttaa tosi hyvin. Purkki on myöskin tosi suloinen!

8

... Ja tältä näyttää uudet talvisaappat takaa. Eikö olekin suloiset?

6 comments:

  1. Tosi söpöt kengät!♥ Ja kiva postaus muutenki!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mäkin oon ihan rakastunu ♡ Kiitos!

      Delete
  2. Ihana postaus <3
    Tuota misellivettä yleensä vertaillaan Bioderman omaan :--) Oon itsekin kertonut yksissä suosikeissa tuotteesta, kurkkaa pois -> http://fashion-teaparty.blogspot.fi/2014/05/huhtikuun-suosikit.html ( Aika vanha postaus, laadusta pahoittelut, haha :--D)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Ja joo, en ollu ihan varma mikä merkki se oli, kiitos korjauksesta!

      Delete
  3. Saitko laivalta tuon victoria's secretin pussin kanssa ?:) +ihana postaus! Kirjotat tosi selkeesti ja blogin ulkoasu on mun mielestä tosi nätti!:) Mulla ei ole Google tiliä mutta onko sulla kik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ostin tuon pussin noin puolivuotta sitten yhdeltä ständiltä Tallinnassa, joten se ei tullut risteilyltä. Kiitos paljon! On mulla, annikaamanda .

      Delete

____________________________________________________________________________

Kiitos kommentistasi! Muista, että asiattomat kommentit poistetaan.

Thank you for your comment! Remember, that inappropriate comments will be deleted.

ABOUT ME AND THE BLOG
CONTACT ME